Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Vacature Medewerker Technische Dienst (M/V)

Functieomschrijving

Ben jij in staat om verschillende zaken in de gaten te houden, werk je georganiseerd en vind je het leuk om bij een service gerichte organisatie technische reparaties, keuringen en herstelwerkzaamheden uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Xtra-Materieel B.V. is een Rotterdams verhuurbedrijf en verhuurt diverse bouwmaterialen, zoals o.a. hoogwerkers, graafmachines, ladderliften, aggregaten, lichtmasten en hogedruk reinigers. Voor onze vestiging langs de A13 in Rotterdam-Overschie op zoek naar een fulltime:

Medewerker Technische Dienst (M/V)

In deze veelzijdige functie ben je samen met onze verhuurafdeling mede verantwoordelijk voor onze verhuurvloot. Je helpt klanten in het geven van technische ondersteuning ten behoeve van onze verhuurvloot.

Je bent continue klantgericht bezig en zorgt er samen met je collega voor dat al onze machines optimaal onderhouden blijven, worden gekeurd en hersteld op het moment dat er na terugkomst iets hersteld dient te worden. Hiervoor is het noodzakelijk dat je snel kunt inschatten wat de oorzaak van een storing kan zijn en of de noodzaak een reparatie uit te voeren.

Je komt te werken in een open en platte organisatie, een hecht en ambitieus team bestaande uit ca. 15 mannen en vrouwen. We werken allemaal hard maar houden ook van gezelligheid. We groeien hard en zoeken iemand die ons team komt versterken.

Wat vragen wij van jou

  • Je hebt een afgeronde VMBO/LTS/MTS opleiding in de richting van voertuigentechniek of elektrotechniek.
  • Je bezit technische kennis, door je opleiding, en de wil om reparatie en herstelwerkzaamheden grondig te uit te voeren waardoor onze klanten niet onnodig met storingen of gebreken te maken krijgen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol.
  • Ervaring in de verhuurbranche is een pré.
  • Je bent servicegericht, houdt ervan je zaken op orde te hebben en bent bereid je collega’s waar nodig ondersteunen.
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur).
  • Je beschikt over een rijbewijs B (BE is een pré).
  • Je hebt passie voor je vak en wil je graag blijven ontwikkelen.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van ca. 25km van ons kantoor.
  • Je hebt een flexibele houding inzake werktijden.

Wat mag je van ons verwachten

Xtra-Materieel B.V. biedt jou een afwisselende baan met veel klantcontacten en ruimte voor het doorvoeren van verbeteringen. Na een uitgebreide inwerkperiode ga je binnen het team zelfstandig aan de slag. Wij bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels het volgen van cursussen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met goede secondaire voorwaarden waaronder reiskosten vergoeding, 25 vakantiedagen, deelname in onze pensioenregeling en opleidingsvergoedingen.

Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op www.xtra-materieel.nl

Kom jij ons team versterken?

Pas jij in deze functie en spreekt ons bedrijf je aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV via onderstaand contactformulier. Bel voor meer informatie naar 010-4620010. Na ontvangst van je sollicitatie zullen wij je over het vervolg informeren.