010 - 462 00 10

Onze visie op duurzaamheid

Samen delen voor maximale inzetbaarheid

Wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen. Zo delen we tegenwoordig niet alleen de fiets, scooter en auto, maar ook het bouwmaterieel. Door alleen te betalen naar gebruik ontzien we samen het milieu en besparen bouwbedrijven tegelijkertijd aanzienlijk op de kosten omdat ze zelf geen materieel meer hoeven aan te schaffen. Huren is in dat kader van zichzelf al een pure vorm van duurzaamheid.

Een van de meest duurzame verhuurbedrijven

Het is dan ook niet voor niets dat Xtra Materieel sinds haar oprichting in 1998 een voorloper is als het gaat om duurzaamheid en de optimale inzet van mens en materieel. We zijn dan ook best trots dat we vandaag de dag behoren tot een van de meest duurzame verhuurbedrijven van Nederland.

‘Met onze duurzaamheidsvisie op mens en machine zorgen we ook voor educatie op de bouwplaats.’

Meer dan alleen een woord

Zo scheiden we in onze werkplaats de afvalstromen, draait alles op led-verlichting en beschikken we over de nieuwste apparatuur ten aanzien van stof-, rookgas- en lasdampafzuiging. En niet in de laatste plaats ziet u onze visie op duurzaamheid terug in onze verhuurvloot. Xtra Materieel investeert doorlopend in het meest duurzame bouwmaterieel dat er op de markt te verkrijgen is.

Duurzaamheid naar ongekende hoogte

Zo beschikken we vandaag de dag over een compleet assortiment hybride hoogwerkers, bieden we met de Jekko 312 een 100% elektrische minikraan met een inzet van 8 uur per dag en brengt de Hinowa 33.17 spinhoogwerker je naar maar liefst 33 meter werkhoogte, volledig op Lithium Ion accu’s!

Minimale uitstoot en fluisterstil in de straten

Datzelfde geldt voor onze fluisterstille generatoren. Door de ontwikkelingen op de voet te volgen beschikken we over motoren die qua uitstoot ver onder de strengste normen zitten. Daarmee zijn onze generatoren super geluiddempend en kunnen ze in de binnenstad draaien zonder dat men daar last van heeft.

Samen zorgen we voor de volgende generatie.

Met onze duurzaamheidsvisie op mens en machine zorgen we ook voor educatie op de bouwplaats. Zo geven we bij aflevering altijd uitgebreide werkinstructies aan de klant zodat zij de maximale inzetbaarheid uit een hybride of 100% elektrische machine halen. Xtra Materieel gaat altijd voor maximaal rendement en maximale duurzaamheidsimpact.

Uitstoot reduceren en de winst verhogen?

Wilt u meer weten over slimme manieren om het milieu te ontzien, binnen de uitstootnormen het werk te kunnen blijven doen en tegelijkertijd het maximale rendement uit uw bouwmaterieel te halen? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag vrijblijvend.

Stel uw vraag of reserveer bij Xtra Materieel

Aanhef *

Indien u heeft gekozen voor aflevering inclusief transport vragen wij u hieronder uw afleveradres in te vullen.

Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

Direct contact

Bouwmaterieel, machines en gereedschappen die in absolute topconditie verkeren. Dat is de garantie van Xtra Materieel, hét klantgerichte verhuurbedrijf in Rotterdam e.o. Waar mogen we u  mee helpen?

010 - 462 00 10 Offerte aanvragen

Corona protocol Xtra Materieel

Xtra Materieel hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Onze kwaliteitsgaranties

Het Rotterdamse verhuurbedrijf
010 - 462 00 10 Contact