010 - 462 00 10

Nieuwe Scania vrachtwagen met autolaadkraan voor Xtra Materieel B.V.

Het Rotterdamse Verhuurbedrijf

Deze nieuwste aanwinst in de vloot van Xtra Materieel is alweer de derde Scania voor het Rotterdamse Verhuurbedrijf. Dit paradepaardje is voorzien van diverse gemakken voor zowel de chauffeur als de klanten. Aanvoer op lastige plekken, hijswerkzaamheden zoals bijvoorbeeld leveringen op een bordes en/of op daken, kan Xtra Materieel nu zelfstandig uitvoeren.

Blijven investeren, juist nu.

Ondanks de Corona crisis blijft Xtra Materieel investeren om haar klanten zo goed en zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met de aanschaf van deze nieuwe vrachtwagen, uitgevoerd met autolaadkraan, tank installatie en oprijbanen, kan het Rotterdamse Verhuurbedrijf nog sneller aan de vraag van de klant voldoen.

Op 1 september is de vrachtwagen afgeleverd en kregen de chauffeurs een uitgebreide instructie. De eerste kilometers staan inmiddels op de teller, de vrachtwagen wordt al optimaal ingezet. Dat is de Rotterdamse mentaliteit, handen uit de mouwen.

Team Xtra bedankt Scania Hoogvliet, Blomsma Print & Sign, Vis Autoschade en Dubbeldam Carrosserie voor hun inzet en betrokkenheid tijdens dit unieke project.  

Stel uw vraag of reserveer bij Xtra Materieel

Aanhef *

Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

Direct contact

Bouwmaterieel, machines en gereedschappen die in absolute topconditie verkeren. Dat is de garantie van Xtra Materieel, hét klantgerichte verhuurbedrijf in Rotterdam e.o. Waar mogen we u  mee helpen?

010 - 462 00 10 Offerte aanvragen

Corona protocol Xtra Materieel

Xtra Materieel hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Onze kwaliteitsgaranties

Het Rotterdamse verhuurbedrijf
010 - 462 00 10 Contact