Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Nu te huren: Trime X-Light LED ECO 6 lichtmasten

8 mobiele lichtmasten voor o.a. bouwterreinen en evenementen

Met gepaste trots presenteert Xtra Materieel aan bouwbedrijven en evenementenorganisaties 8 nieuwe LED lichtmasten van het topmerk Trime! Door het huren van deze lichtkanonnen kan er ook doorgewerkt worden in de komende donkere dagen.

Specificaties van de mobiele lichtmasten

De Trime X-Light LED ECO 6 is voorzien van een dag- en nachtsensor die automatisch in- en uitschakelt. Ook wordt de mobiele lichtmast standaard verhuurd met Deep Sea Controller, centraal hijsoog en hydraulische mast. De behuizing van de lichtmast is volledig verzinkt en gepoedercoat voor optimale bescherming. Met de X-Light LED ECO 6x150 Watt LED lichtmastaggregaat wordt een oppervlakte van maar liefst 3800 m2 verlicht! Door zijn lage gewicht van 920 kg en zijn compacte vorm bespaar je 45% op transportkosten en opslagruimte. Zo kunnen er maar liefst 14 lichtunits in één vrachtwagen.

Mobiele lichtmasten huren?

De vakmensen van Xtra Materieel helpen u graag met materieel op maat voor uw project. Bel 010 - 462 00 10 of vul het contactformulier in voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook meteen een offerte voor het huren van lichtmasten aanvragen.

Offerte aanvragen

Hoe mogen wij u helpen?