010 - 462 00 10

Nieuw: Smartlift SL 608 Outdoor en Jekko SPX 532

Krachtige montagerobot en new generation minikraan

Xtra Materieel heeft weer twee nieuwe machines aangeschaft en deze draaien vanaf nu volop mee in de verhuur.  Het assortiment is uitgebreid met een krachtige montagerobot en een ‘new generation’ minikraan. Beide machines zijn aangeschaft bij HOCAP.

Smartlift SL 608 Outdoor High Lifter

De robuuste en compacte Smartlift SL 608 Outdoor High Lifter heeft een hefcapaciteit van 600 kg. Verder zorgen de brede banden en de krachtige 1200W voorwielaandrijving voor de multifunctionaliteit van de machine. De montagerobot is ideaal voor zowel inpandig gebruik als voor gebruik op ruw terrein. Positionering van de ruit is mogelijk tot op de millimeter nauwkeurig. Een ander belangrijk voordeel van de glasrobot is het dubbele vacuümcircuit, hierdoor is aanvullende valbescherming met bijvoorbeeld losse banden niet nodig.

Jekko SPX 532, met JIB

De nieuwste minikraan van Jekko profileert zich als gebruiksvriendelijkste kraan ooit en wordt aangedreven door een Lithium accupakket. De SPX 532 is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17,3 meter. Daarnaast heeft de kraan een maximale hijscapaciteit van 3,2 ton en kan daardoor meer tillen dan zijn eigen gewicht. Xtra Materieel en HOCAP zijn absolute voorstanders van machines die draaien op Lithium accu’s met het oog op duurzaam ondernemen. De nieuwste Jekko op Lithium is dan ook een mooie toevoeging aan de verhuurvloot van Het Rotterdamse Verhuurbedrijf.

Xtra Materieel bedankt HOCAP voor de fijne samenwerking. Luuk en Jos, bedankt voor de levering met uitgebreide uitleg en demonstratie van beide machines.

Minikraan of montagerobot huren?

De nieuwe minikraan en montagerobot zijn vanaf nu te huur. Mooie klus voor deze mooie machines of wilt u meer informatie? Bel 010 - 462 0010, of stuur een mailtje naar info@xtra-materieel.nl

Stel uw vraag of reserveer bij Xtra Materieel

Aanhef *

Let op: uw reservering is nog niet definitief. De reservering is o.b.v. beschikbaarheid.

Direct contact

Bouwmaterieel, machines en gereedschappen die in absolute topconditie verkeren. Dat is de garantie van Xtra Materieel, hét klantgerichte verhuurbedrijf in Rotterdam e.o. Waar mogen we u  mee helpen?

010 - 462 00 10 Offerte aanvragen

Corona protocol Xtra Materieel

Xtra Materieel hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Meer informatie

Onze kwaliteitsgaranties

Het Rotterdamse verhuurbedrijf
010 - 462 00 10 Contact