Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Heftruck Cursus TUV

Heftrucktraining geldig voor alle courante heftrucks

Duur cursus hoogwerker

8 uur (4 uur theorie en 4 uur praktijk)

08.30 – 08.45 uur Introductie
08.45 – 12.00 uur Theorie, gevolgd door toets
12.00 – 12.30 uur Lunch
12.30 – 16.30 uur Praktijk, gevolgd door toets
16.30 – 17.00 uur Evaluatie en afsluiting

Deze opleiding betreft een dagopleiding en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beiden worden afgesloten doormiddel van een examen, heftruck ervaring is een pré. Vooropleiding is niet strikt noodzakelijk. Deelnemers krijgen bij slagen na afloop een diploma en pasje op creditcard formaat uitgereikt. Het examen kan naast het Nederlands ook in het Engels worden afgenomen.

Prijs: € 225 p.p.*

Diploma heftruck TUV

  • Geldig binnen Europa
  • 5 jaar geldig
  • Cursus geldig voor alle courante heftrucks
  • Maximaal 8 personen
  • Niet geldig voor petrochemie
  •  VCA geldig

Heftrucktraining Code 95

De opleiding Bediener heftruck maakt het mogelijk deze bij te schijven als 7 nascholingsuren bij het CCV. Voor deelname code 95 dienen de gegevens van de cursist uiterlijk 5 werkdagen voorafgaande aan de opleiding bekend te zijn bij onze planning. Xtra Materieel B.V. draagt zorg voor registratie en afmelding van cursisten in het CCV-systeem.

* Indien registratie code 95 komt er p.p. € 25,00 bij.

Locatie cursus hoogwerker

Bij Xtra Materieel b.v. of op uw locatie. Indien de instructie plaats vindt op uw locatie, dient u zelf zorg te dragen voor een gekeurde hoogwerker. Ook een cursus op maat is mogelijk. Kosten per deelnemer zijn exclusief BTW en inclusief kosten voor het cursusboek en certificaat. Op onze locatie is de lunch bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van onze cursussen nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor een nadere toelichting en/of het aanvragen van een specifieke offerte, dit alles uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Wilt u zich direct inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier op deze pagina.

Meerdere cursisten aanmelden? Informeer naar onze in-company mogelijkheden!

Bel 010 - 462 00 10 of reageer via onderstaand formulier.

Direct inschrijven voor deze cursus