Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Xtra Materieel plaatst netten in De Kuip

Minihijskranen en spinhoogwerkers in stadion Feyenoord

Voor de UEFA Champions League wedstrijden van Feyenoord heeft Xtra Materieel netten bevestigd langs driekwart van het veld. Dit om overlast van supporters te voorkomen. De palen en netten zijn tot 10 meter hoogte geïnstalleerd met behulp van twee Jekko 527 minihijskranen en twee Hinowa 15.70 spinhoogwerkers.

Minihijskranen en spinhoogwerkers gehuurd voor veilig werk op hoogte

De Jekko minihijskraan is compact maar heeft een hijshoogte van maar liefst 17,60 meter en een hijscapaciteit van 500 kg. Om makkelijk door de ruimte achter het doel te kunnen rijden, is gekozen voor de Hinowa 15.70 spinhoogwerker. Deze hoogwerker heeft een doorrijbreedte van slechts 0,75 meter, een reikwijdte van 6,60 meter en kan zowel met benzine als elektriciteit aangedreven worden.

Ook materieel huren voor hijswerkzaamheden?

De adviseurs van Xtra Materieel helpen u verder met de beste kranen en hoogwerkers voor uw hijswerkzaamheden. Van werkopname tot montage en transport; wij zijn het Rotterdamse no-nonsense verhuurbedrijf met de meest complete service! Meer informatie of een prijsopgave voor uw project ontvangen? Bel dan 010 - 462 00 10 of vul het reactieformulier in.

Hoe mogen wij u helpen?