Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Verkoop producten Xtra Materieel

Bouwmaterieel kopen

Het verkoop assortiment houdt gelijke tred met het verhuur aanbod. Dit wil zeggen dat alle producten die verhuurd worden ook in het verkoop aanbod staan.

DIRKS / Professionele aluminium industrie ladders en trappen

Als dealer voor Dirks in de regio, heeft Xtra een ruime voorraad kwaliteit ladders en trappen op voorraad. Dit programma wordt tevens aangevuld met vouwladders van Altrex en telescoop ladders van Waku en Telesteps.

INSTANT / Duurzame aluminium steigersystemen

Als dealer voor Instant aluminium steigersystemen kan Xtra u een totaal oplossing bieden voor steigersystemen. Met het gepatenteerde RIB/GRIP systeem heeft de lichtgewichte Instant steiger geen lasverbindingen nodig. In combinatie met de lichtgewicht maar ultra sterke platformen vormt de Instant steiger een veilige werkplek op hoogte.

Elektrische gereedschappen

Als dealer van de gerenommeerde merken Hitachi en Duss biedt Xtra u een compleet programma kwaliteit gereedschap. BEL OF EMAIL en vraag naar de actiefolder.

Werkkleding

Met merken als Helly Hansen, Snickers en HaVep is Xtra in staat uw bedrijf op een verantwoorde manier aan te kleden. Comfortabele en leuk uitziende kleding die gecombineerd kan worden met het grote aanbod sweaters en t-shirts die wij kunnen bieden. Uw logo en of naam op uw kleding is natuurlijk mogelijk. Door middel van borduren, transfers of zeefdruk zijn wij in staat werkkleding om te toveren in herkenbare kwaliteitskleding.

Werkschoenen

Met een overzichtelijk aanbod werkschoenen in iedere prijsklasse voldoet u aan uw verplichting uw medewerkers of uzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. S1, S2, S3, S5 kortom alle mogelijke uitvoeringen zijn beschikbaar.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Valbeveiliging, gehoorbescherming, gelaatsbescherming alles staat gedetailleerd in de overzichtelijk veiligheidsgids welke Xtra uitgeeft in samenwerking met de meest vooraanstaande merken. Vraag naar de catalogus of een offerte op maat.

Handgereedschap

Met BETA handgereedschap en tegenwoordig ook werkkleding is Xtra in staat uw gereedschap wagentje volledig te vullen. Van zweedse pijptangen tot de inbussleutel: alles voor de vakman.

Nilfisk/Alto reinigingsmachines

Van water/stofzuigers tot vloerschuurmachines en koud of warmwater hogedrukreiningers. Nilfisk/Alto helpt u mee met met het cleanen. Vraag naar de actiefolder.

Diamantgereedschap

Als dealer van Carat diamant gereedschappen kunnen wij van slijpschijf tot slijpkom en van een handboormachine met stofafzuiging tot een unit op statief u leveren. De goede service van Carat zorgt of een onbelemmerd gebruik van deze kwaliteitsprodukten. Voor de pure professionele boorder werken wij samen met Adimex.

Transport / Montage-demontage

Xtra Materieel verzorgt desgewenst het transport van het gehuurde materieel naar de werkplek. Duidelijke tarieven, goede afspraken omtrent levering en retour halen van de door u gehuurde produkten.

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Xtra Materieel Rotterdam