Xtra Materieel Verhuur Rotterdam

010 - 4620010
Menu

Xtra Materieel ontvangt Financieel Gezond Certificaat

Verantwoord zaken doen met Xtra Materieel

Xtra Materieel heeft Financieel Gezond Certificaat ontvangen. Dit betekent dat Xtra Materieel tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Hiermee kan Xtra Materieel aan haar relaties laten zien dat het een financieel gezond bedrijf is, men verantwoord zaken kan doen en dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is.

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

De top van het Nederlandse bedrijfsleven

Van de 2 miljoen bedrijven zijn er in totaal ruim 60.000 bedrijven die aan de strenge criteria voldoen: dit is slechts 3% van het totale Nederlandse bedrijfsleven. Met dit certificaat laten bedrijven zien dat ze tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Xtra Materieel is het adres voor het huren van materieel. Van hoogwerker tot heftruck en van aanhangwagen tot veegmachine.